Sopimuskuljetukset Pohjanmaalla

Kuljetusalan ammattilaisiltamme löytyy huomattavan paljon kokemusta sopimuskuljetuksista. Kahdeksasta kuorma-autosta koostuva kalustomme onkin päivisin pääasiassa sopimusajossa. Tällä hetkellä työllistämme 10 henkilöä, mikä takaa sen, että kuljetukset saadaan sovitusti aikataulussa perille tilanteessa kuin tilanteessa. Ajamme kaikki sopimuskuljetukset omalla kalustolla, joten voit olla varma siitä, että kuljetuskalusto on kunnossa ja toimitukset pääsevät turvallisesti ja aikataulussa perille.

Noutokuljetukset

Kuljetustarjontaamme kuuluvat myös ns. noutokuljetukset. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että noudamme esimerkiksi tarpeettomaksi käynyttä tavaraa tai romua asiakkailtamme. Pääasiassa palvelemmekin taloyhtiöitä sekä rakennuttajia, joille kertyy kierrätettäväksi tai jätekäsittelyyn vietävää tavaraa. Toimitamme noudetun tavaran asianmukaisesti joko kierrätykseen tai kaatopaikalle.

Jakelukuljetukset

Suurin osa tekemistämme sopimuskuljetuksista on jakelukuljetuksia. Suurin osa tekemistämme ajoista on erilaisia kappaletavarakuljetuksia. Joustavana kuljetusliikkeenä pystymme tekemään jakelukuljetukset asiakkaan vaatimusten mukaan niin aikataulullisesti kuin muiltakin osin.

Teemme myös pikakuljetukset

Palvelutarjontaamme kuuluu myös pikakuljetukset. Pystymme tarjoamaan kuljetuspalvelua joustavasti hyvinkin nopealla aikataululla. Parhaimmassa tapauksessa toteutamme ajon vielä saman päivän aikana.

Palveluihimme kuuluu myös muuttokuljetus. Katso täältä lisää!

Kysy - Me vastaamme!

Kerro meistä kavereillesi