Kuljetuspalvelu P. Syrjälä Ky

Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluu sopimuskuljetukset, jakelukuljetukset ja pikakuljetukset

Ota yhteyttä »

Lammasojantie 4, 69100 Kannus
040 715 6049
info@kuljetuspalvelusyrjala.fi

Kuljetuspalvelu P. Syrjälä Ky

Kuljetuspalvelu Pasi Syrjälä Ky on Kannuksessa vuonna 1999 perustettu kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Palvelemme kuluttajia sekä yrityksiä pääsääntöisesti Pohjanmaan alueella, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa. 

Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluu sopimuskuljetukset, jakelukuljetukset ja pikakuljetukset. Ajamme tämän lisäksi muuttokuljetuksia kertaluonteisina ajoina.

Ota yhteyttä »

Ammattitaitoinen ja luotettava kuljetusliike Pohjanmaalta

Meidän kuljetuspalveluihin voit luottaa. Työllistämme tällä hetkellä 10 kuljetusalan ammattilaista. Kuljettajillamme on raudanluja ammattitaito ja pitkä kokemus kuljetusalalta. Suoritamme kaikki kuljetukset omalla kalustolla, joten voit luottaa palvelun erinomaiseen laatuun.

Suurin osa ajoistamme koostuu sopimuskuljetuksista joten kalustomme on pääasiallisesti sopimusajokäytössä päivittäin. Pystymme kuitenkin hyvin tekemään myös yksittäisiä kuljetuksia asiakkaan tarpeen mukaan, joten pyydä tarjousta meiltä, kun tarvitset kuljetusliikkeen palveluita.

Ota yhteyttä »

Kalustomme liikennöi valtakunnallisesti

Kalustonamme on yhdeksen kuorma-autoa ja pakettiauto, joten resursseja löytyy useammankin projektin hoitamiseen. Lisäksi meillä on hyvät yhteistyösopimukset kumppaneidemme kanssa, joten kuljetukset saadaan varmasti hoidettua aina ajallaan.

  • Kuljetuskalustona 9 omaa kuorma-autoa ja pakettiauto
  • Työllistämme 10 henkilöä
  • Kuljettajiltamme löytyy raudanluja ammattitaito ja pitkä kokemus
  • Olemme Suomen Kuljetus ja Logistiikka ry:n jäsen (entinen Suomen kuorma-autoliitto)
  • Olemme Suomen Yrittäjien jäsen